http://www.jasmineborger.devote.se

http://www.jasmineborger.devote.se

Follow me?

nu är det bestämt, jag flyttar min blogg till devote.se så får vi se hur det känns och går där :)
ni kan ju gärna hänga på dit, där heter jag: http://www.jasmineborger.devote.se
jag kommer inte ta bort den här bloggen utan bara låta den "vila" :)
det var väl allt, så vi ses på Devote ;)
puss

fettistisdag?

hmm, det hade jag inte en susning om att det var idag.. Vi får väl se om man klämmer i sig en sämmla, jag kan väl inte säga att jag är överförtjust i dem men en gång om året på denna speciella dag går ju alltid.
det här med att flytta bloggen till devote..vi får se hur det blir, men jag tror att jag kommer göra det. Men ändå är blogg.se så bra, jag får tänka lite på det där.
Kan man inte ha två bloggar? Nej det lät inte bra.
jaja, uppdaterar sen nu ska jag hoppa in i duschen!
puss

HJÄLP!

Jag funderar på att flytta min blogg till devote.se, vad tycker ni?

Goddagens

jaha, imorse vaknade man av att katten kom insläpandes med en bikini i munnen och skrek, hon är nämligen typ förtjust i bikini tyg och tror väl att det är nån mus eller nåt? Gick upp och satte mig framför tv:n där jag kollade på nickelodeon och åt frukost :) sen hoppade jag in i duschen, Idag har jag faktiskt lagat min jacka också! eller jag har ju bara sytt dit en knapp som hade låstnat men ändå, sen knatade jag ner på stan där jag köpte ett par strumpbyxor, gick till biblioteket gjorde jag också och hämtade ut en bok som jag har väntat på. Sen hälsade jag på Poppen och farfar, farmor hade jag precis missat, hon skulle på nåt sammanträdande. Sen gick jag och satte mig på bullens och avnjöt en varm choklad och lästeen bok. sen har jag bara setat här vi datorn. Nu ska jag och mamma kolla på film, jag uppdaterar senare ikväll :)
puss&kram på er.

Godmorgon!

har ni sovit gott? det har dessvärre inte jag gjort, jag somnade nån gång vid två sen vaknade jag vid sex av att TV:n stog på, jag måste ha kommit åt kontrollen som låg bredvid mig, iallafall så efter det kunde jag inte somna om, jag somnade vaknade somnade vaknade osv. Idag har jag inte hunnit med nånting förutom att släcka min hunger med en god äggmacka och så har jag pratat lite i telefon med mamma. Planerna för dagen vet jag inte än.
Men ni får ha en bra söndag! puss

Trix&fix

ja, som ni kanske ser har jag fixat lite med bloggen :) allt är inte klart ännu dock men det kommer väl så småning om.
vad tycker ni då?

och nu efter allt det här fixandet så har faktiskt magen börjat kurra. Så nu blir det kvällsmacka och sen hopp i säng för trött är jag då verkligen! Det har blivit sena kvällar hela veckan nästan och man vill ju inte vända på dygnet helt.
Sov så gott!

vanilj glass med krossad choklad

är bara så mumsigt! det vart mitt lösgodis idag och en påse bilar doppade i choklad :) Tyvär har jag redan käkat upp glassen, det vill säga det som pauline inte åt upp av mig! haha.
Nåt bra tv program är det inte på TV:n heller så jag tänkte kila ut i vardagsrummet och kika efter nån film.
Vad har ni för er då?
puss!

nea!

idag vart det en stunds mys med linnea! Vi pratade åt godis och tog lite kort bland annat :)! hahah.
Jag fick också testa en klänning som hon har tänkt och sälja och den var jätte fin, så vi får väl se om jag slår till ;)
Nu ligger jag i sängen och har nyss ätit lite mat. Idag händer det nog inte så mycket vad jag vet, men planerna kan ju alltid ändras, är faktiskt jätte film sugen så vi får se om jag orkar knata i väg till pickabo och köpa nåt gott sen kanske jag kryper ner här i sängen igen.



Sen vill jag ha lite hjälp från er! Ge mig tips om vad jag ska skriva om!?
Jag skriver ju nästan bara om vad jag gör och det kanske inte är så jätte intressant direkt.
Så skriv skriv skriv! vad ska jag blogga om? :)

02.49

det bränner på ryggen ;S Nu sitter jag på paulines rum vid elementet och pauline, linnea och kågas ligger i sängen.
Kom hem vid ett snåret efter en lång och jätte rolig kväll i borlänge på cozmos.
Tack för kvällen!
kram

:D!

Jaaa! gissa vem som kommer kliva in över vår tröskel till vår lägenhet här i avesta på klippstigen snart?
Mickis! :D ååh, du är så saknad din lilla underbaring! Ska bli så kul att träffa dig igen, det var ju som sagt ett bra tag sen.
Och jag bara älskar din dialekt! För er som antagligen inte vet vem Mickis är så är det mina grannars barnbarn och hon bor i emmaboda (småland), när man säger barnbarn brukar man ju också få för sig att dom är små men det är hon inte :) äldre än mig till och med haha närmare bestämt 16 år tror jag :) eller är det 17? Jaja, nu ska jag spendera min tid med henne!
pusss.

hjälp någon?

Sitter i skolan och försöker skriva på uppsatsen men det är inte den enklaste uppsatsen, jag ska nämligen skriva om andra världskriget. Det finns ju så himla mycket att berätta om, och inte nog med det så har jag bara den här veckan, sportlovet och veckan efter sportlovet på mig ;S Det känns en aning stressigt med tanke på att jag knappt har skrivit nånting. Har ni nå tips om nåra bra sidor?
ha en bra dag!

looking forward!

V.12 då gäller det!
Då blir det nämligen prao på brandstationen haha!
Men riktigt kul ska det bli, vandra runt bland förhoppningsvis spännisar och få vara med om intressanta grejer!
Ja så om ca.2 veckor så är jag en brandkvinna! :D

Goddagens!

Usch vad mycket plugg det är! prov hit och prov dit. Igår spenderade jag hela min dag åt att plugga matte, jag vart helt paff när jag sen kom på vid halv nio att jag hade setat och pluggat sen klockan fyra! Men det kändes ändå ganska bra sen för idag hade vi matte prov och det kändes som om det gick jätte bra! Ni får väl veta sen vad jag fick på provet när jag har fått tillbaka det :) och idag har det också blivit plugg, mer bestämt NO, teknik. Inte det roligaste och roligare blir det ju inte när man har glömt en utav böckerna i skolan -.-
Nu ska jag och mamma mysa framför TV:n med en koppchoklad toppad med vispgrädde och nåra härliga kanelbullar till :) Smaskens! Ha en bra kväll.
puss&kram skummbanan!

Och slutligen...Söndag!

ja, söndagen låg jag och Pauline och jäste i sängen sen kan ni ju gissa vem som kom om inte........Linnea!
Vad ovanligt, eller hur? hela helgen har vi faktiskt spenderat med henne :) men det har jag absolut ingenting emot!
Vi tog det lugnt heeeela dan. haha. Sen vart det den där eländiga konfirmationsgrejen igen, sen på kvällen for jag hem till mamma, vi satte ihop lite hyllor från ikea och åt nåt slags brödmedräkor och aoli (?) till,det var smaskens!
sen somnade jag till Elisa Dancing, Och ni som inte har hört den kan jag ju starkt rekommendera att ni ska lyssna på den! det var allt, hoppas att ni ochkså har haft en bra helg för det har jag!
Kyss!

lördag i efterskott

På lördagen var man ju inte direkt pigg när man var tvungen att kliva upp strax efter nio för att pallra sig till konfirmationen. Jag och Pauline kom också försent för mitt larm gick inte på mobilen. Efter det följde Therese med oss hem och efter ett tag kom Linnea, så där låg vi alla fyra i Paulines dubbelsäng och slappade. Sen på kvällen gick vi hem till Linnea och sen kom Victor, Kågas, Anderäng och Lilgreken, det första dom gjorde var att klämma ner sig i Linneas säng och där låg dom i stort sätt resten av kvällen haha.
Även fast vi inte gjorde så mycket så var det mysigt så jag tackar för det!
chao


Fredags bloggning på en måndag.

ja, jag han ju tyvär inte blogga nån dag i helgen så jag bloggar i efterskott nu haha.
I fredags vart det qulturhuset med Linnea det var riktigt kul, dom dansade och uppträdde det var roligast på länge må jag säga. I slutet drog vi ner på stan ett tag innan vi åkte hem med Olivia och Marie :)
Efter den långa kvällen var jag helt slut körd så jag tog min traditionella kvälls macka och la mig och sov.
det var min fredag, vad gjorde ni då?
pusss


halsen..!

ja, igår och i förrgår var ju jag och cornelia som sagt var lediga från skolan och hade konserer med kören, på onsdagen var vi i domarhagen och sjöng, det gick bra tycker jag, hade en aning ont i halsen på kvällen dock.
På torsdagen åkte vi till Sala och var där i pingstkyrkan och sjöng hela dagen, det gick väl okej men jag kan lova att min röst var inte den bästa på morgonen, ont hade jag och att sjunga ännu mer gjorde det inte bättre, så nu idag har jag riktigt ont i halsen! Men det är tur att fishermans friend finns för den är min hjälp genom dagen!
puss på er!

Hej på er

nu har jag nyss kommit hem från skolan, där har det inte hänt så mycket, lika trökigt som vanligt började med spanska sen engelska, NO lunch, matte och sist men inte minst bild. kul? nej! Skönt att iallafall vara hemma, nu tror jag att jag ska kolla på filmen bolt, ni vet den där som dom visade ett litet klipp av på julafton? den med hamstern i en liten boll och hunden, det är faktiskt hunden som heter bolt, jag trodde det var hamstern haha.
Sen halv sju ikväll så är det nåt kör-möte-genrep-grej i domarhagen, för imorn är det två föreställningar i domarhagen på dagen och en på kvällen och på torsdag samma sak fast i sala, det ska bli kul och skönt att vara ledig från skolan två dagar! ;) nu ska jag försöka hitta den där filmen, kanske uppdaterar lite senare idag, puss!

den åttonde i andra nollnio

Nu sitter den sista muffins-plåten i ugnen och jag har packat klart :)
jajemen, idag har det blivit baka av, banan-choklad muffins mer exakt! Och när sista plåten är klar så bär det av till Haglöfs, där ska jag mamma Pauline och mammas kompis Susanne ha en liten "spa afton" vi ska väl bland annat koppla av i bubbelbadet och fika lite och dylikt! Det ska bli jätte mysigt att få koppla av en stund för hela veckan har vart fullt upp, skola fritidsaktiviteter, kompisar och ja, ni vet vad jag menar.
Efter myset på Haglöfs bär det av hem till pappa men där blir jag inte länge för sen ska jag iväg på ännu mer mys, jag ska nämligen till sötaste Linnéa! Det ska bli jätte kul, men nu ska jag kila!
hade bra, puss!

now i got you, got you.


hur lyckas man vara så snygg och bra?

aj mitt huvud!

Nu är jag hemma igen från Västerås, jag och mamma hade våra äventyr på vägen dit och hem!
På vägen dit skulle vi köra om en lastbil och det var riktigt trångt och läskigt kan jag lova, på vägen hem när vi var nånstans i salbohed tror jag så körde det en bil framför oss och helt plötsligt hoppade två rådjur ut framför deras bil, livrädd vart jag! Var helt säker på att rådjuret skulle bli påkört :S men som tur var klarade det sig :) Sen när vi nästan var hemma så låg det nåt på vägen, det såg precis ut som en människo kropp! Mitt hjärta stannade, men sen insåg jag och mamma att det var en tygsäck fylld med skräp, phuu!
haha, hem kom vi med lite små saker från Ikea och jag har köpt lite godis att äta på.
Nu har jag också jätte ont i mitt huvud efter clipsen, men om man vill vara fin får man lida pin!
ha en bra lördag kväll!
puss!

god morgon

på er allihopa :) har ni sovit gott i natt? det har jag iallafall.
Nu ska jag ta och göra mig iordning för sen ska jag och mamma dra till Västerås en snabbis hihi.
Och gud så sur jag är på grannen under oss! Spelar hög musik när klockan är halv två på natten endast för att reta oss! Det var nära att jag gick ner ett tag! Men nu måste jag skynda mig!
Uppdaterar kanske sen när jag kommer hem :)!
Puss&Kyss!

sjätte i andra nollnio.

Nu har jag Svenska och jag Cilla och Tove ska skriva om nån författare från 1800-talet, Anna Maria Lenngren heter hon om nån skulle bry sig ;) Sen idag så ska vi fira farmor, det är nämligen så att hon fyller 65år på måndag så idag kommer min morbror från stockholm upp och två kusiner därifrån sen moster från trollhättan :)
det ska bli jätte kul eftersom att man träffar dom så sällan!
Nu ska jag kolla på nånting som Sandra ska visa mig på datorn, vi får väl se vad det är hihi.
hare bra, puss!


plugg, plugg och plugg..

Spanska prov imorn, ja. vet inte riktigt hur det kommer gå, ett G kan man nog få iallafall :)
Så jag ska väl ta och plugga på det, inte direkt kul precis.
Vad har ni för er då?
puss&kram skummbanan!

Pannkakor!

Nu mina vänner ska jag och Frida (blandannat) bege oss till matsalne och där serveras det inget annat än.....Pannkakor!
så mums på det och puss på er!
Adjöken!

SO, very funny!

Japp, nu har jag SO och det är då inte vidare kul!
igår var det kör kul som vanligt, nästa vecka är det konser haha, på kvällen är det i aulan i domarhagen och på torsdagen är det sala hela dagen, först två konserer i en skola tror jag sen är det kvälls konser där också.
Det kommer väl bli ganska kul tror jag, vi får väl se hur det går.
men jag borde inte sitta här och skriva med tanke på att vi inte har särskilt många veckor till på oss med uppstatsen, vi skriver om andra världskriget och det tar sin tid.
Så nu ska jag skriva på, men hade bra!
Kyss!

Hola!

Nu sitter jag i skolan och har spanska, det är inge kul alls!
imorse missade jag bussen också vilket inte heller var så kul.
Hasta luego!

Kolla mig!

Ser man på! Nu bloggar jag ju, det är faktiskt första gången på länge, och då menar jag väldigt länge som jag bloggar två dagar efter varann :)
Idag har det inte hänt så mycket, hade sovmorgon sen vart det skolan och där var det väl inget speciellt som hände.
Sen kom jag hem och det var bara att dra vidare direkt på gitarren innan man ksyndade vidare därifrån också till teatern, sen var det traska hemmåt som gällde, har inte gjort nåt särskilt heller, ätit mat, och bokat biobiljetter har jag iallafall gjort, imorn ska nämligen jag och Linnea på Itaket lyser stjärnorna, lite reklam för Linnea får jag väl klämma in också för den sötnosen vill man inte missa henne hittar ni http://linneafl.blogg.se/  vi får väl se hur den är som film boken är iallafall jätte bra och jag rekommenderar den starkt! skriven av Johanna Tydell är den och hennes andra bok, det fattas en tärning rekommenderar jag också, men förbered er på torar för dom är sorgliga båda två!
det var nog allt just nu, hade bra tills nästa gång!
adjöken!

Nytt utseende och en ny start!

Nu som ni kanske ser har jag gjort om min lilla blogg här och nu ska jag nog få igång bloggandet igen!
Man blir ju alltid lite mer peppad av nya saker.
Eftersom jag inte har bloggat på så himla länge har ni nog missat en hel del men en kort verision av min helg kan ni få :) I fredags tog jag och Carro bondbussen hem till henne sen va vi i stallet ett tag sen åkte vi hem till hennes pappa där vi knäppte kort och hade kul, på morgonen gick larmet 20 över 8 och det var bara att kliva upp, vi åt frukost klädde på oss och sen åkte vi scooter (?) över sjön till stallet, där gjorde vi iordning Dimmer för Carro skulle och träna dressyr :)
på vägen dit körde dom hem mig och sen drog dom iväg på träning :)
På dagen sen vart det bara massa slapp, jag va ut och sprang sen kollade jag och Pauline på film, De halvt dolda hette den, det är fyra delar och är sammanlagt ca.4 timmar lång, den var jätte bra men jätte hemsk!
Det var väl i stort sett min helg, hoppas ni har haft det lika bra!
Tjolahopp!

RSS 2.0