Godnatt.

Idag vart det en snabbis med Sandru efter skolan Leo kom efter ett tag, jag stack hem efter ett tag, vi drog till hedemora och hälsade på mormor<3
sen åkte vi hem till morfar och åt mat där kusinerna var också där.
nu ska jag sova.
kyss!

Idag rinner tårarna.

Du skulle ha fyllt år idag, 69 år.
Du är i himmelen nu, fan vad jag saknar dig! Fan vad ont det gör!
Jag älskar dig så mycket och det går inte en dag utan att jag tänker på dig mormor! Det värker i mig att vara utan dig. Jag har snart vart utan dig i 4 år. nästan 4 långa år.
Två saker kommer jag aldrig glömma, den första är hur mycket jag behövde dig utan att tänka på det. Du betyder fan mer än vad jag visste man kunde betyda. Det gör så ont att vara utan dig!
den andra är att jag aldrig kommer glömma den dagen våra liv förändrades, den dagen du försvann och lämnade ett stort tomt hål i våra liv, i våra hjärtan.
Jag älskar dig mormor, grattis på födelsedagen! <3

ingen rubrik

Ja, som ni kanske ser så strular det med min blogg, headern är avskärd och färgerna har ändrats.
Jag vet inte vad jag har gjort men det ordnar sig nog tillslut. Det hoppas vi på iallafall!
Nu har pappa och Maud åkt iväg till Köping för att lämna Hanna och Liam. Så jag sitter här själv men jag ska ta och städa mitt rum, har inte så mycket mer att säga så.
Kyss på er!

saknad!

Och nu har Sara åkt till Cypern. Hon åkte idag klockan tre och kommer hem om en vecka. Jag kommer att sakna henne och det vet jag att jag inte är ensam om. Men en vecka ska jag nog ta mig igenom!
Hoppas att du har det bra där Sara!
<3

Nytt & fräscht!

Hej, som ni kan se har jag ändrat utseéndet på min blogg. Jag vart ganska nöjd förutom lite små saker men själv tycker jag det va bra eftersom jag aldrig gjort det förut! Hoppas ni tycker om det.
Har inte bloggat på nån dag tror jag, vet inte riktigt lite vimsig av mig. Men iallafall, igår var jag på cozmoz som är en ungdomsgård i borlänge, där hade clubnova disco vill ni se bilder så gå in på www.clubnova.se, vart med på några utav bilderna pinsamt nog. Men jag hade skit kul! Och det var  verkligen inte sista gången jag var där. Hanna & Liam är här över helgen det är Mauds barnbarn och Maud är pappas fru. Haha komplicerat men ändå enkelt!
Jaja, nu ska jag gå och kolla på sex and the city filmen eftersom jag inte hade nått för mig och jag bara har sett halva.
Och jag hoppas det kommer mer avsnitt och filmer med sex and the city för det är ett så otroligt bra program tycker jag!
Det var allt för mig.
Kyss!

<3

Tack, äntligen har klumpen släppt!
Nu är det bra igen och det är jag så glad för. Du är verkligen allt för mig gumman!
Du är min bästa vän och inget kan förhindra det!
Jag älskar dig!
vi två, hon&jag!



det är så det ska vara.

ännu en dag i mitt tråkiga liv.

ja, idag var det skola som vanligt och lika tråkigt som vanligt med!
Och jag måste påpeka att jag har varit otroligt trött idag.Men iallafall när jag kom hem åt jag mat och sen var det bara att åka vidare till kören. Där vart det iallafall roligare än i skolan och jag lämnade kören glad!
Sen åkte vi till mamma och hämtade mina saker och mina nya kläder!
jag har fått en svart stickad kofta, en lång ärmad t-shirt som är typ rosa/lila och en likadan i grå, sen har jag fått en stickad t-shirt polo som är blå och sist men inte minst en grå omlott kofta från veromoda!
tack & adjö!

skitdag

Idag har inte hänt så mycket, klev upp, skolan. Hade spanska prov och det gick riktigt bra tror jag! Och om det inte gjorde det så får jag nog veta på fredag eller nånting sånt.
Dagen gick otroligt sakta, ett tag var jag  nästan på väg att åka hem för det gick så segt! Men icke. Så vart det i alla fall inte.
Sen vart det hem sätta på en tvättmaskin och sen kilade jag ner på stan. Där mötte jag mamma och vi tog en fika sen vart det lite titt i affärerna.

Jag vet inte vad som hände idag. allting sög iallafall!
Förlåt, jag vet inte vad jag ska säga? Det var ett missförstånd. Och det gjorde inte saken bättre den här veckan har jag mått skit, jag vet inte varför men just nu känner jag mig bara väldigt nere och ingenting känns bra.
Det är inget att skylla på men vad ska jag ta mig till? Jag kan inte förlora dig, du betyder för mycket tjejen.
det va ju du&jag? vi två?


Hallålåja!

Tjenare, idag har inte hänt särskilt mycket. Pallra mig upp till skolan började men en härlig gitarrlektion!
Sen vart det bara trök.. Men efter skolan hade jag teater och det var skoj.
Imorn har jag prov, i spanska det känns inte så jätte kul. MEN! Jag har faktiskt pluggat och det känns väldigt bra!
ja, jag har väl inte så mycket att komma med så det här var väl allt för den här gången!
adjö.

tjugioförsta september klockan tjugoett nollsju.

Hejsan, jag får be om ursäkt igen för mitt dåliga bloggande men jag har haft problem med internetet!
Nu sitter jag här och gör slutklämmen på Europa uppsatsen som jag snart ska skicla till SO-läraren.
På lördags morgonen for jag till Fredrika som sagt och där spelade vi in en film åt massor med gott och Fredrika öppnade paket. Vi somnade sent in på natten och vaknade tidigt på morgonen och klev upp och åt frukost till en härlig disney film.
Sen kom mamma och hämtade mig, när jag kom hem var det bara att börja städa och sen in i duschen.
Susanne och Ola kom över på middag och vi firade dom lite smått för dom har gift sig.
Och är det inte helt otroligt? Dom träffades när dom var 17 respektive 18 år och idag är dom runt 45! Det är äkta kärlek!
Vi åt ännu mer gott. Sen åkte jag och mamma och lämnade pauline och alex hos pappa sen åkte vi till freddan igen för jag hade glömt min jacka där. Men nu måste jag skriva klart uppsatsen, ha det bra och jag ska försöka bättra mig på bloggandet!
puss!

22.25

hejhej, idag har inte hänt särskilt mycket efter skolan vart det en snabbis på stan med mamma, där köpte jag present och handlade lite annat, sen var det hem och packa och så träffade jag Emma och Saranya! Gud vad jag har saknat er!
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorn och iväg till Fredrika som fyller år! Grattis älskar dig!
Så det blir nog inte bloggande förns kanske söndag kväll tyvär.
men ni får hade så bra för det ska jag ha! puss!

Hej där!

Hejsan. Idag vaknade jag, klev upp ur sängen som dom flesta andra gör, åt frukost och satte mig framför TV:n.
Där hittade jag inget intressant så jag la mig i sängen och gosade med katten. Där fick man inte heller någon ro så det var bara för mig att ta fram det där elendiga Europa arbetet och sätta igång! Till det hade jag en kopp med soppa.
Sen kom Sandra och det var tänkt att vi skulle jobba på uppsatsen men istället vart det en massa fotande på mig, sandra, oss och katterna. Men nu har jag i alla fall skrivit inledningen till arbetet och om Norden.
Sen for Sandra hem till sig och jag plockade fram guran! Det vart en kortis men sen har jag lyssnat på en massa härlig musikal musik! Jag bara älskar Dirty Dancing och låten time of my life! Den sätter sig på hjärnan som ett envist klistermärke, jag hann också med lite Grease låtar. Men nu ska jag börja förbereda maten för snart kommer Pauline och mamma hem! Hade bra tills nästa gång. puss!


Sextonde september.

Halloj, idag masade jag upp mig ur sängen, snuvig, trött ont i halsen och lika kallt och elendigt var det som dom andra mornarna. Idag fick jag även gå själv till bussen eftersom att Sandra hjärtat är sjuk. Krya på dig!
Jag överlevde dock en timmes spanska och fyrtio minuters engelska. Men sen hade vi biologi.
Så istället för lektionen följde jag med dom andra sjuklingarna till syster, sen hann jag nog med ca tjugio minuters biologi.
Sen var det lunch, och ingen glad syn var det när man är hungrig som en varg och möts av konstiga potatisar, slemmig fisk, men ätbara morätter! Min kropp orkade inge mer efter det så mamma kom och hämtade mig.
Så under dagen har jag hunnit med att här hemma skriva lite på Europa uppsatsen, svenska berättelsen och sovit, sovit, sovit.
Det är så otroligt skönt att sova på eftermiddag / kvällen. Det sorgliga med det är att resultatet blir klar vaken mitt i natten.
Men men, nu ska jag nog krypa till kojs snart.
Puss adjö!

Kärlek


Sandra, du är min bäste vän och jag vill aldrig förlora dig!

Hej och förlåt!

Hej, som ni kanske har märkt så var det nu ett bra tag sen jag bloggade, och det ber jag om ursäkt för!
Jag har haft mycket på gång så jag skyller på det. Men det ska det bli bättring på!
Och under dom dagarna som har gått har jag hunnit med mycket! En kort sammanfattnig kommer här:
Fredagen den 5 till lördagen den 6 var det körläger i grytnäs församling och det var superskojigt!
När jag hade kommit hem från körlägret på lördagen var det bara att kasta sig in i duschen och vidare på bröllop!
Det var även mitt första bröllop och det var så vackert! Grattis Moa och Magnus!
Sen på söndagen den 7:de var det dop för lilla Vilda som va lika söt som vanligt!
Sen var det skola måndag-fredag lika hektisk som vanligt.
Jag och Sandra hann även med att missa bussen både torsdag morgon och fredag morgon.
Så på torsdagen kom vi försent till biologin, och vi hade prov den lektionen, ajaj!
På fredagen missade vi bussen med några få sekunder, vi gick in till bussgods och frågade när nästa buss till krylbo gick, men där hade vi tur som fick skjuts med en snäll Dam! Tack till dig okända kvinna!
även den morgonen kom vi försent till biologin. Sandra följde med mig hem från skolan och på kvällen for vi till Leo och roade oss, trevligt hade vi! Vi åkte hem på natten och Sandra sov hos mig.
Lördag morgon gjorde jag och Sandra ett försök till att prestera lite läxor och grattis till Sandra som skrev 4 rader på SO uppgiften! Sandra for hem vid 2 och sen på kvällen mötte jag henne vid Karlbo pizzeria där vi tog cykeln och for hem till Leo, Oskar kom efter ett tag och vi kollade på Hostel 1! Sen kom Alex och hämtade mig på moppen och vi åkte hemmåt i kylan.
Nu är klockan 14.01 och den här dagen har jag hunnit med att sova till ca.12 sen kollade jag på film och den va jätte bra den hette all the boys loves Mandy Lane, kolla gärna på den!
Och nu sitter jag här och ser att jag har skrivit ett väldigt långt inlägg! Så jag ska inte plåga er med mer för den här gången. Ha det bra tills nästa gån (förhoppnings vis inte för långt bort!)
puss!

hallå där!


Hejhej, idag har inte hänt så jätte mycket, kören började idag och det va skojsigt värre! :D
första gången för mig också men jag tycker att det gick bra iallafall!
sen kom Sandra och Robin och hämtade mig med cyklarna, Sandra drog hem och duschade jag och Robin till mig och sen tillbaks till Sandra när hon hade duschat klart ;)
nu sitter vi här och leo har också kommit.
so long fuckers!

Sandra + Jasmine + tee!


Nu sitter jag här med goaste-jordgubbsraringen :)
Vi hamnade hos mig efter skolan och då vart det massa prat och ett antal koppar tee!
sen drog vi hos hem till Sandra där åt vi mat och nu sitter vi här vid datan men nu ska vi ta lite kort!
Och visst vart kvinnan snygg i håret! sötnosen satte i hårförlängning som är som gjord för henne! :)
mer om min bästa hittar ni på sandralena.blogg.se!
Puss&kram tills nästa gång! :)

RSS 2.0