Brunt



Hihi, bruna ögon! och jag gillar´t! tycker själv att jag passade jätte bra i bruna ögon! men tyvär är det så att jag har blåa ögon och det är bara tack vare photoshop som jag har bruna ögon på bilden.
men man kan ju alltid drömma!

Ops.

hej, jag ber om ursäkt för det hemskt dåliga bloggandet men jag har inte hunnit!
Men nu är jag här så ta för er. I fredags sov Jossan hos mig och vi hade jätte roligt kan man ju lätt säga!
Sen på lördags morgonen åkte hon hem och ner på stan, jag och pauline gjorde oss iordning sen åkte också vi ner på stan för hon skulle jobba på City cafét och jag gick på H&M och köpte hårspännen och så köpte jag lypsyl på apoteket, haha inte direkt storshopping men iallafall, sen på eftermiddagen åkte jag Tove och Cornelia till Frida och där badade vi jacuzzi eller hur det stavas i ca 3 timmar och sen bastade vi en snabbis, sen kollade vi på TV, åt mat och sen till vårt sällskap kom Brunis! på kvällen åkte alla hem till sig, tack för en trevlig kväll brudar jag älskar er!
Och jag kommer sakna dig otroligt mycket Cornelia, du lämnar mig i 3 veckor och åker till Thailand, men du får ha det bra iallafall! Idag har jag städat och mublerat om på mitt rum, och jag vart jätte nöjd med resultatet! :)
Nu ska jag gå och skriva lite på antingen SO:n eller svenska deckaren, men hade bra!
Kyss!

Onsdag idag

jamen visst! Idag är det onsdag har inte hänt sådär jätte mycket, värmen och varmvattnet var avslaget idag i skolan för dom skulle byta till fjärrvärme, kyligt var det i vissa klassrum men vi klarade av dagen.
Tät i näsan kom jag hem och slog mig ner vid datan ett tag, sen åt jag mat med pappsen och sen for det vidare ner på stan till kören. Jag var tyvär inte med och sjöng idag på grund av min förkylning. Till mitt sällskap hade jag Ulrik som en en gång var med och tittade när mina små sångfåglar sjöng! Och duktiga var dom verkligen!
Sen vart det hem och framför datan igen. Sedan tog jag och min storasyster Pauline en liten promenad ut i det kalla höst vädret, kameran åkte med så någon bild hade jag tänkt slänga in men inte just nu.
Nu ska jag gå och krypa ner under mitt duntäcke i min varma säng och plugga lite hemkunskap eftersom att jag har prov imorn!
det var allt för mig, sov gott inatt sötnosar!
Kyss!

Godmorgon Sverige!

Godmorgon, godmorgon!
Nu är klockan några minuter efter tolv och jag sitter här framför datan!
Men nu ska jag äta frukost emd minkära familj!
hade bra, kyss!

23.32

Linnéa vart det som sagt! Har saknat dig ska du veta men idag fick jag ju träffa dig! :)
Och kul hade jag verkligen! haha ;)
Sen for Linnéa hemmåt och jag satte mig vid datorn och tråkade mig, och tur var väl det för där fans Josefine!
Och hon hade lika tråkigt som mig så jag gick och mötte henne vid beppes och därifrån gick vi hem till mig, det vart en massa prat blandannat och TV tittande.
Sen gick jag Jossan och Pauline ner på coopen och köpte godis, där mötte vi Sandra och Tove!
Sen hemmåt igen och så kollade vi lite på Ace vaentura (stavning?) haha iallafall, men sen kom Paulines besök så jag och Jossan hamnade på Paulines rum framför datan! Där forsatte vi i nån timme och nu har jag nyss kommit hem för ett tag sen efter att ha följt Jossan till karlbergsparken i duggregn. Hade jätte roligt idag och hann med massor!
Nu ska jag krypa till kojs för mina ögonlock orkar inte hålla sig öppna. Sov så gott snyggingar så kanske vi ses imorn!
Kyss!

Linnéa dag idag!

yes, nu ska jag tsa och göra mig iordning för snart kommer Linnéa hem till mig och det ska bli jätte roligt för henne har jag inte vart med på att bra tag nu! Vi får väl se vad vi hittar på och vem vet om det kanske kommer in en bild också på sötingen?
Hade bäst<3

RÖTT



Jajamen. Det tog lite tid för mig att få fram en bild här på bloggen på mig med rött hår. Men! Nu är den här iallafall!
Bilden är tagen igår när jag och brudarna, vilket innebär Matilda&Sara skulle på "disco".
Pauline min älskade syster fixade iordning oss med hår och smink så det tackar vi för!
"discot" var bara upp till 7an men vi försökte och vi misslyckades haha. Men vi hade roligt ändå!
Tack för en trevlig kväll Sara, Matilda, Cornelia, Emma, Jonna, Jossan, Martin, Måns och massa fler!
Kyss!

Time to sleep.

Ja, hinner inte blogga så särskilt mycket idag, men ett litet inlägg iallafall.
Idag vaknade jag med en väldans värk i kroppen ont i axlarna och ner på ryggen.
Morgonen var inte heller den bästa, larmet gick 6.40, smart som man är går man upp stänger av larmet och går och lägger sig i sängen igen. Resultatet vart att jag vaknade halv åtta och stressade iväg mig till skolan!
Idag slutade jag tidigt så jag kom hem strax efter två. Frammåt fyra träffade jag Sara & Matilda vi strosade lite på stan, Sara inhandlade en jätte fin stickad kofta och ett par örhängen men för mig och Matilda dög det med att prova!
Nu är det dags att avsluta så att morgondagen inte resulterar som denna dagen!

Nos vemos!

Godnatt :*

Som rubriken lyder är det nu dax att säga godnatt om jag ska få någon sömn inatt.Ganska svårt är det med en katt som är hyper och en som löper. plus en massa blandade känslor....Men men, dom ska jag prata om imorn med Sara. Jag älskar dig Sara du är en jätte bra vän och jag hoppas att du sover bra inatt!
Kyss godnatt!

Höst!



Jag och Sandra tog massa fina höstbilder i lördags, det här är en utav dom!
älskar dig!

Söndag kväll.

Yesyes, nu sitter jag här och gör nästan ingenting, är inne på msn, bilddagboken och självklart skickar jag ett litet inlägg till er läsare!
Idag vart det Matilda och Sara ett tag på dagen. Jätte roligt hade vi! Och lika kul får vi nog på tisdag också brudar för då blir det till att träffa dom igen och Längtar gör man redan!
Vet inte vad jag har mer att säga så det får räcka här.
Kyss!


Tjugioett och trettioett den elfte oktober tvåtusen åtta.

Jajamen, nu sitter jag själv i Leo´s lilla lya. Sandra och Leo drog nyss och är och möter Michaela som också gör oss sällskap! Medans dom är borta så sitter jag här själv och lyssnar på Kent bland annat samtidigt som jag håller på att kissa på mig! Haha. När dom kommer tillbaka ska vi kolla på Shutter, den thailändska verisionen! Roligt kommer det verkligen att bli men också otroligt läskigt! Men men nu ska jag träka mig lite på bilddagboken och msn!
Kyss!

En helg med min bästa.

Igår vart det som tidigare sagt, jag åkte till Robin och där varockså Sandra. Sandra slingade håret på Robin och efter ett tag så kom Moa och Pontus och gjorde oss sällskap!
Jag, Moa och Pontus drog till pizzeria tallen och där träffade vi bland annat Sara, Matilda, Brunis, Micke och Max.
Vi beställde med oss en stor pommefrite och sen for vi tillbaka hem till Robin.
Där kollade på filmen Varg och åt pommefrite. Sen åkte Moa och Pontus hem till sig och så småning om åkte även jag och Sandra hem. Sandra sov kvar hos mig och det var trevligt värre. Man kan ju iallafall säg att vi sov ut!
Vi släckte nån gång vid 23-24 och vaknade när klockan var 11.54. Skönt sov vi också.
Då gick vi upp och åt frukost, jag tog en dusch sen gjorde vi oss iordning. Efter ett tag kom Sandras pappa och hämtade oss, Sandra åkte hem till sig och jag gick ner på stan och mötte mamma, där kollade vi på skor åt mig och jag hitade ett par riktigt fina på H&M tyvär fanns dom inte i min storlek men vi ska kolla efter dom i Falun.
Vi tog en snabb runda på coop, mamma köpte lite mat osv. Sen åkte mamma hem och jag traskade hem till Sandra.
Nu har Sandra gjort iordning mitt hår och det var riktigt snyggt tycker jag och nu håller hon på och fixar sitt eget.
Snart ska vi gå hem till Sandras pappa och äta lite mat där, sen bär det av till Leo!
Det var allt för den här gången då. Jag ska försöka lägga upp lite mer bilder också. Har varit ganska dålig med det men det ska det bli skärpning på!
Kyss!

Saknad och åter funnen!

Gud så mycket jag har saknat dig Moa Gunell! Känns så himmla skönt att allting är som förut, och det känns som att det inte är samma gamla Moa och Jasmine som sitter där, det är en ny Moa och en ny Jasmine!
Nu vet jag precis vart jag har dig och jag litar på dig till 100% och jag hoppas att du gör det samma!
Ännu en till klump har lossnat och det känns som att det bara går framåt!
Jag älskar dig!<3

fredag idag!

Och det händer inget särskilt. Blir nog till att va med Sandra, Viktor, Robin och så kanske Moa&Pontus är med! :)
Då blir det nog se på film och bara prata.
har inte mycket mer att säga, Ha en härlig fredags kväll!
Kyss!

Natti natti.

Tack för mig denna onsdag kväll säger jag.
hoppas att ni sover gott för det kommer jag att göra! Massor med kärlek till min säng!
Kyss godnatt :*

Skit!

Msn funkar inte så ni vet, väldigt störande är det men vad ska jag göra?
Jag är inget geni på sådant och jag kommer troligen inte att bli det heller! Men men, så är läget nu iallafall så då vet ni!
Kyss!

Uppdaterat!

Tjolahopp!
Som ni ser är det ny design på min blogg nu och det får vi tacka Sandra för! Jag är hel nöjd, helt enkelt jag gillar´t!
har inte bloggat på ett bra tag nu känns det som iallafall! I veckan har det inte hänt så mycket, i måndags fick vi köra permobil och rullstol på svenskan. Annelie Norlander hälsade på oss. Hon var hos oss tidigare för nån vecka sen och berättade om sin motorcykel olycka. Väldigt tragiskt, men Annelie kan verkligen se det ljusa i saker! Tack för inspirationen, du är en stark kvinna! Iallafall så kom hon så fick vi testköra lite då. Kul var det! Tisdags hände inte mycket, vi hade matte prov och det gick käpp rätt åt helvete! ursäkta språket. Jag tror att jag kommer bli icke godkänd men vi hoppas väl på ett Godkänt! Idag är det onsdag och onsdag är likamed kör! Kör är så otroligt kul och jag önskar att det var kör två gånger i veckan, men jag får nöja mig med det jag får! just nu sitt/ligger jag i sängen hemma hos pappa. Jag kom hit för ett tag sen från mamma efter att jag hade hjälpt henne att baka lite.För imorn fyller morfar jämnt! Hela sjuttio år! Så då blir sjuttioårsfest!
Nu har jag nog fått allting sagt men om det skulle ploppa upp något mer så kommer det på bloggen.
Adjö!

Socker på min äggmacka.

Igår (lördag) färgade jag och klippte håret, håret vart rött och en aning kortare.
Färgningen vart inte den bästa så den ska jag göra om nån gång i veckan kanske. Men vi får se!
Jennifer hade tjejkväll så vi firade henne det var kulkul! Sen drog vi ner på stan iallafall nästan hela gänget.
På väg mot stan träffade vi en massa folk, och jag lär säga att det tog en otroligt tid att komma ner! Kanske tog två timmar, hahaha. Nere på stan gick vi runt, pratade med folk och hade trevligt. Jag hann dock inte vara på stan så länge innan det var dax för mig att kila hemåt. Skit kul var det och grattis Jennifer!
Defenitivt repris tjejer.
Imorse vaknade jag av att katterna försökte riva hela huset, nejdå men nästan. Elsa käkade sönder min mp3 hörlurssladd till ett antal bitar, Ester kutade runt och bet mig mm. Tillslut vart dom iallafall lugna och jag fick sova lite till. När jag sen vaknade för andra gången var klockan strax efter elva, jag klev upp och hoppade in i duschen, sen lagade jag frukost ocg fixade lite. Vi åt äggmacka till frukost och jag tror jag var en aning trött för som rubriken lyder så hade jag socker på min äggmacka! Hahah, det var väl allt för mig den här gången.
Tack och adjö klockan fjorton femtiotvå!

Spanish!

Tjenare! Jag sitter i skolan spanska lektion idag igen och jag kunde bara inte låta bli att posta ett litet inlägg.
Idag blir det att vara med Sandra älsklingen, och kanske färga håret! Jag köpte hårfärg igår och på kvällen upptäckte vi att det var färg, jag ska tona håret så mamma skulle lämna tillbaka den så får väll jag leta reda på en som jag tycker passar. Och vi får hoppas på att jag hittar nån för jag vill göra något med mitt hår nu!
Det känns som om jag har haft samma frisyr i hela mitt liv!
Kort sagt, jag behöver en förändring nu! det var allt.
Kyss och chao! ;)

en helt vanlig torsdag.

Hej på er, idag är det torsdag och nu är klockan tjugioett nolltvå.
Det har inte hänt särskilt mycket, igår hade jag kör och det var som alla andra gånger, superkul!
Idag hade vi hemkunskap sista lektionen och jag må säga att vi lagade god mat!
Det vart qourn gryta med grönsaker och ris, linsgryta av röda linser, falafel och till det tzatziki.
Jag åt mig proppmätt och det är jag glad för. för det var väldigt smaskigt!
Sen for vi med bussen till stan och där gick jag och handlade ingridienser, mycket baka kommer det att bli för morfar fyller år! Jag gick hem med grejerna och sedan tillbaka ner på stan igen, där mötte jag mamma och vi strosade runt lite överallt.
Det vart blandannat en tur på banken, åhlens, kicks, hennes, veromoda och lindex.
Jag inhandlade inte så mycket men en ny foundation och en hårfärg vart det iallafall!
Till helgen blir det att klippa sig och färga håret så en bild kommer nog ska ni se. Nu har jag inget mer att tillägga så tack för mig. Och nu är klockan tjugioett nollnio!
Kyss!

Hola!

Hola på er, klockan är nu tolv och femtiofem jag har spanska och sitter i datasalen, det är meningen att jag ska söka information om Jessica Alba, men men här sitter jag och bloggar!
Tänkte blogga idag på SO-lektionen men icke då kunde jag inte logga in.
Måste påpeka att det har varit otroligt mycket strul och problem med blogg nu de senaste dagarna, min header försvinner till och från och ibland går det inte att logga in? Och jag är inte själv om det!
Vi får väll hoppas på att det blir bättre för det är väldigt störande när det håller på så här.
Nu ska jag försöka få lite jobb gjort så kanske vi ses i eftermiddag/kväll efter kören.
puss&kram på er!

RSS 2.0